Afdrukken

Corona-Update inzake onze dienstverlening

U-Stal | 18 maart 2020 | Nieuwsbericht

De medewerkers van U-stal doen er alles aan om uw en onze veiligheid te borgen, en onze diensten voort te zetten.

Al onze bemenste locaties (stallingen & depots) zijn open, met uitzondering van de Pop-Up-Parkings in Utrecht Centrum. Ook verrichten wij onze diensten voor Buurtstallingen en Trommels.

Wij voeren onze dienstverlening uit conform de RIVM instructies: Wij houden afstand, en vermijden waar mogelijk direct contact. Wij wassen regelmatig onze handen.

Voor bezoekers van onze fietsendepot wijzen wij erop dat u via de website van verlorenofgevonden.nl uw fiets op kunt zoeken. Als u vervolgens het nummer noteert kunnen wij u zo efficiënt mogelijk van dienst zijn aan de balie, waardoor het contact tot een minimum kan worden beperkt.

Voor het depot Gevonden Voorwerpen kunt u, voordat u langskomt aan de balie, uw verloren voorwerp zoeken via ilost.co. U kunt vervolgens via de iLost website aan ons een reactie sturen.

Alle bewaartermijnen zullen worden verlengd, op dit moment hanteren wij daarvoor 28 dagen extra op de reguliere bewaartermijnen.

Naast bovengenoemde houden wij de gezondheid van onze medewerkers in de gaten. Wanneer er sprake is van ziekterisico’s worden medewerkers preventief uit de dienstverlening gehaald. Het scannen van uw fiets voeren wij niet meer uit, onze medewerkers blijven op afstand en tellen de binnenkomende en vertrekkende fietsen. Tevens houden zij toezicht op de gestalde fietsen. Indien u hulp nodig heeft bij het stallen zullen onze medewerkers u nog steeds helpen. Aan de balie van het depot verzoeken wij u vriendelijk de door RIVM voorgeschreven afstand te bewaren. Wij verzoeken u tevens te pinnen wanneer betaling van toepassing is.

Wij vragen u begrip voor deze noodzakelijke beperkingen in onze dienstverlening.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 030-2734450.